Løpetid og tur med andre hunder

Ja, her kom løpetiden i hus, Conni sin tur denne gangen, sånn er livet med 3 tisper :) 
Vi hadde planlagt tur på fra
Steffensrud på søndag kl 13.00, den vil fortsatt være, men vi skal holde oss unna denne søndagen - håper mange tar turen.
Jeg setter opp en
ekstra tur lørdag kl 13.00  for de som vil trene hunden sin på løpske tisper, eller de som har tisper - fortsatt oppmøte på parkeringen på Steffensrud.
 

Litt om å omgåes tisper som har løpetid: Dette er MIN mening, det er lov å ikke dele denne meningen ;) men jeg mener at de med hannhund burde trene på å omgåes løpske tisper, jeg mener at dette er lurt å utsette dem på som f.eks en tur sammen, man møter stadig på tisper med løpetid, og da er det fint å kunne ha en hund som har kjent på disse luktene før. Dagen kan komme der man møter disse løpske damene på veterinærkontoret, utstillingsringen, hundetreninger, i parken etc, jeg  er ikke for å sette en tispe i ''isolat'' pga løpetid, jeg lever som normalt (tar selvsagt forhåndsregler i stå perioden) men jeg har 3 tisper som ikke samkjører løpetid, så skal jeg ta hensyn til dette blir det mange mnd i året jeg ikke kan ha med hundene ut på tur.  Så for dere som ser på dette som trening for hannhunden er dere hjertelig velkomne til å være med på lørdag lø 13.00 :D da kommer frk blod-drypp og jeg ;) Ta med kaffe, det er masse fine plasser å ta en pause på Steffensrud.

 

Kommer du å blir med på tur?? 

 

#løpetid #tisper #tispe #hund #hunder #lørdag #søndag #steffensrud #påtur
#gåtur #tur #helse #natur #hundetrening #welshcorgicardigan #corgi #nemi
#vestretoten #toten #vann #stripe #conni #optimiamici #optimi_amici

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Optimi Amici

Optimi Amici

40, Gjøvik

Hundegal - har en welsh corgi cardigan og engelsk bulldog, en pus med navn Lemmy og to barn. På denne bloggen skal jeg legge ut litt fra hverdagen vår, vi er aktive med hundegruppe, hundeutstillinger og andre ting vi er ute med.

Kategorier

Arkiv

hits