Endelig er vi med igjen... ihund avd Gjøvik/Toten

Nå er løpetida over for denne gang, så nå kan vi endelig bli med gjengen på tur igjen - noe Conni og ikke minst jeg setter pris på. 
I dag møttes vi på Faukaldplassen på Kapp, vi gikk ned til mjøsa, der fikk hundene seg en dukkert, noe de satte pris på - for i dag var det ekstremt lummert, da vi kom til Hekshus hørte vi det buldret voldsomt, så tordenværet var på tur, men det stoppa ikke oss - tror ikke en hund enset at det buldret i torden, de var opptatt av hverandre og tur. Vi gikk langs Mjøsa og bort til Kiwi på Kapp, og opp igjen til Faukaldplassen - en tur på ca 6 km med en liten ispause på campingen - deilig :)
Takk for en nok en super tur, og veldig koselig å se at folk kommer igjen og igjen for å bli med på tur, også er det veldig koselig nye dukker opp å blir med :) det gir motivasjon til å fortsette med dette :)Gi beskjed om hvor du ønsker vi skal gå tur - vi vil gjerne ha forslag :)
 

 

Video fra turen i dag :)


 
 

Meld deg inn i vår facebookgruppe her: Gårgruppe i Gjøvik og Toten 

 

#newfounlandshund #leonberger #dachs #welshcorgicardigan #corgi #engelskbulldog #bulldog
#eurasier #franskmastiff #mastiff #hunder #ihund #hundpåtur #turgruppe #tur #mjøsa #kapp
#bad #bade #natur #video #søndag #nytelse #helse 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Optimi Amici

Optimi Amici

40, Gjøvik

Hundegal - har en welsh corgi cardigan og engelsk bulldog, en pus med navn Lemmy og to barn. På denne bloggen skal jeg legge ut litt fra hverdagen vår, vi er aktive med hundegruppe, hundeutstillinger og andre ting vi er ute med. Mail: optimi2011@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits